Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Pilates for Injuries & Pathologies WITH SAMANTHA WOOD

13 Σεπτεμβρίου - 15 Σεπτεμβρίου

890€
NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

Το NYSY Academy παρουσιάζει ένα θεραπευτικό σεμιναριο BASI Pilates:

«Pilates for Injuries and Pathologies»

με την Samantha Wood, MPT, MBA – BASI Pilates TM Certified Pilates Instructor – Yoga Alliance Registered Yoga Teacher

 

Αυτό το τριήμερο πρόγραμμα σπουδών παρουσιάζει μια προσέγγιση φυσικής θεραπείας για τους πελάτες που έχουν τραυματισμούς, σωματικούς περιορισμούς ή δυσλειτουργίες κίνησης.

Εστιάζοντας κυρίως στην αυχενική και οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, του ώμου, του ισχίου, του γόνατος, του αστραγάλου και του ποδιού, το σεμινάριο καλύπτει τη λειτουργική ανατομία, και μια ανασκόπηση της τρέχουσας βιβλιογραφίας. Εξετάζονται συγκεκριμένοι τραυματισμοί και παθολογίες, όπως ασθένεια δίσκου, μετεγχειρητικές καταστάσεις, σύνδρομο περιστροφικής μανσέτας, τενοντοπάθειες και οστεοαρθρίτιδα.

Οι μαθητές μαθαίνουν για προφυλάξεις ή / και αντενδείξεις για αυτές τις καταστάσεις, καθώς και για επιλογές άσκησης και τροποποιήσεις στο αρχικό ρεπερτόριο BASI Pilates.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο μαθαίνουν ασφαλείς τρόπους εργασίας με πελάτες που πάσχουν από μερικές από τις πιο συχνά συναντούμενες παθολογίες και τραυματισμούς, μέσω διαλέξεων, συζητήσεων, επιδείξεων και πρακτικών.

Θέματα

  • Ανατομία και την τρέχουσα βιβλιογραφία που σχετίζεται με τη σπονδυλική στήλη
  • Μάθετε προφυλάξεις και / ή αντενδείξεις για κοινές παθολογίες της σπονδυλικής στήλης.
  • Κατανοήστε ποιες ασκήσεις από το ρεπερτόριο Pilates είναι κατάλληλες για συγκεκριμένους τραυματισμούς / παθολογίες της σπονδυλικής στήλης.
  • Μάθετε τροποποιήσεις σε πρωτότυπες ασκήσεις ή / και νέες ασκήσεις κατάλληλες για πελάτες με προβλήματα σπονδυλικής στήλης.

 

 

Samantha Wood, MPT, MBA

BASI Pilates TM Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Pilates

Εγγεγραμμένος καθηγητής γιόγκα Yoga Alliance

Η Samantha Wood είναι φυσιοθεραπεύτρια από το 1997, PMA Certified Pilates Instructor, Yoga Alliance δάσκαλα και διεθνής εκπαιδεύτρια και μέλος της BASI Pilates®. Έχει MBA από την USC και είναι ιδιοκτήτης του The Cypress Center στο Pacific Palisades, CA όπου το Pilates είναι ενσωματωμένο στη φυσιοθεραπεία για άτομα όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Η κλινική εμπειρογνωμοσύνη της Samantha περιλαμβάνει αποκατάσταση με βάση το Pilates, θεραπεία γιόγκα, ορθοπεδική, αθλητική θεραπεία και λειτουργική αποκατάσταση. Ξεκίνησε την καριέρα της στον αθλητικό τομέα ως αθλητικός εκπαιδευτής στο USC. Από τότε, έχει συνεργαστεί με πολλές διασημότητες και επαγγελματίες αθλητές. Ενώ στο HealthSouth στην Αριζόνα, ήταν το PT για τους Phoenix Suns, Phoenix Coyotes, Phoenix Mercury και Arizona Rattlers.

Η Samantha ξεκίνησε τις σπουδές της στο Pilates το 2001 με τον Rael Isacowitz και με την πάροδο των ετών έχει παρακολουθήσει πολλά από τα προχωρημένα μαθήματα του Rael, συμπεριλαμβανομένων των κύριων προγραμμάτων Mentor και Master. Είναι παθιασμένη με το Pilates και πώς μπορεί να βελτιώσει την επούλωση σε τραυματισμένους πελάτες και απολαμβάνει να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της με άλλους.

 

13-15 Σεπτεμβρίου, 2024 @ NYSY Academy

Παρασκευή-Κυριακή, 10:00 π.μ.-13:30 μ.μ. & 14: 30-17: 00 μ.μ.

(Διάλειμμα 1 ώρας)

Κόστος:

Εγκαιρη εγγραφή: 890 €, έως τις 15 Ιουλίου 2021 και  990 € μετά. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το 24% ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Σεπτεμβρίου
Τέλος:
15 Σεπτεμβρίου
Κόστος:
890€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

NYSY Studios
Phone
+30 210 323 20 04
Email
info@nysystudios.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

NYSY Studios
43 Aiolou Str.
Athens, Attica 10051
+ Χάρτης Google
Phone
+30 210 3232004