BASI PILATES COURSES

LOVE Pilates?

Πιστοποίηση Πιλάτες από την BASI Pilates

Tο NYSY Studios με υπερηφάνια προσφέρει ένα από τα καλύτερα «Προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων και Πιστοποίησης Pilates», σε συνεργασία με τη BASI Pilates™ (Body Arts and Science International) της Καλιφόρνια, έναν απο τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς με προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία του εκπαιδευτικού προγράμματος της BASI Pilates™, είναι μια αληθινή σύνθεση του φυσικού, συναισθηματικού και πνευματικού. Συνδυάζοντας το ρεπερτόριο, τη διαδικασία και τον αθλητισμό, η BASI Pilates™, προσφέρει μία συμπαγή συγκρότηση της Τέχνης και Επιστήμης της ανθρώπινης κίνησης, στενά συνυφασμένη με το έργο του ίδιου του Pilates. To σύστημα BASI Pilates™ τιμά και διαφυλάττει το κληροδότημα του Joseph και της Clara Pilates: παρουσιάζει τις αυθεντικές αρχές και το ρεπερτόριο (χρησιμοποιώντας όλο τον εξοπλισμό Pilates), και ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνει σύχρονες επιστημονικές εξελίξεις της μεθόδου.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος BASI Pilates™ αναγνωρίζονται διεθνώς για την είς βάθος εκπαίδευση τους και την εξαιρετική τους απόδοση στο Pilates. Το μαθήματα της εκπαίδευσης, σχεδιασμένα απο τον κορυφαίο δάσκαλο Rael Isacowitz, αποτελούν ένα εντατικό, άριστα οργανωμένο, και πολύ περιεκτικό πρόγραμμα. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με επιτυχία έχουν εξαιρετικές προοπτικές επιτυχίας στην καριέρα τους σαν δάσκαλοι Pilates.

Η απόκτηση της πιστοποίησης αυτού του προγράμματος, σημαίνει ότι είστε ένας από τους καλύτερα εκπαιδευμένους δασκάλους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η δουλειά της BASI Pilates™ είναι γνωστή και σεβαστή σε πάρα πολλές χώρες σήμερα. Να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σκληρά, να μάθετε πολλά, και να χαρείτε όλη τη διαδικασία. Θα πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο στο στούντιο Pilates, όχι μόνο για τις διαλέξεις αλλά και για την προσωπική σας πρακτική, τα ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα, για παρατήρηση, και ως βοηθοί διδασκαλίας. Όσο πιο πολλά επενδύσετε σε αυτό το πρόγραμμα τόσα και περισσότερα θα πάρετε πίσω. Θα σας ζητήσουμε να αφιερωθείτε σε αυτή την πρακτική, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα. Είμαστε περήφανοι για όλους τους αποφοίτους μας. Θα θέλαμε να είμαστε περήφανοι και για εσάς στο εγγύς μέλον.

Η διαδικασία του να γίνει κάποιος ένας υψηλά καταρτισμένος δάσκαλος είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση και η BASI Pilates™ ενθαρρύνει τον καθένα να δουλέψει στο δικό του ρυθμό. Στόχος μας είναι να φτάσει ο κάθε μαθητής το βέλτιστο επίπεδο ανάπτυξης, ανεξαρτήτως από το πόσο χρόνο θα πάρει αυτή η διαδικασία. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν οποιοδήποτε στάδιο της εξεταστικής διαδικασίας έτσι ώστε να πετύχουν τα προαπαιτούμενα κριτήρια της BASI Pilates™ . Παρακαλούμε να έχετε υπόψην ότι οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πλήρως μπορούν να το ολοκληρώσουν σε ένα διάστημα 6 μηνών με ένα χρόνο. Εάν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γενικά, μπορεί και να σας πάρει μέχρι και 2 χρόνια για την ολοκλήρωση του. Θα έχετε την συνεχή μας υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

1 +
COUNTRIES
1 +
HOST LOCATIONS
1 +
graduates

Τί κάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της BASI Pilates™ διαφορετικό

NYSY Academy in Greece in 2006

To Oλοκληρωμένο Πρόγραμμα BASI είναι το πιο εντατικό και περιεκτικό στο χώρο, και ο κάθε μαθητής θα πρέπει να περάσει με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα κριτήρια για να πιστοποιηθεί απο τη BASI Pilates™. Δεν υπάρχουν ημίμετρα. Όπως εννοεί και ο όρος «Ολοκληρωμένο», το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι τεμαχισμένο σε ατομικά υποσυστήματα και πολλά επίπεδα, όπως είναι μερικά άλλα προγράμματα, αλλά πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Το σύστημα BASI πιστεύει ότι ο δάσκαλος πρέπει να έχει σπουδάσει ολόκληρο το σύστημα.

Το παραπάνω επίσης βοηθάει στην αποφυγή της αναποφασιστικότητας από το κοινό, που συχνά καλείται να διαλέξει μεταξύ δασκάλων: ανάμεσα για παράδειγμα, από ένα δάσκαλο Pilates που έχει αποφοιτήσει με επίπεδο Ι Reformer και κάποιον άλλο που έχει ολοκληρώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Pilates. Και οι δύο παρουσιάζονται σαν δάσκαλοι Pilates και οι δύο ισχυρίζονται ότι έχουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης. Αλλά, σύμφωνα με τη BASI Pilates™, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Ένας απόφοιτος του ολοκληρωμένου προγράμματος CTTC έχει και τη γνώση και την διαπίστευση να διδάξει μαθητές όλων των επιπέδων και με όλο τον εξοπλισμό. Δεν δίνουμε μερική διαπίστευση για μία μερική εκπαίδευση. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά έτσι διατηρείται το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής μας και δεν υπάρχουν παρανοήσεις. Δεν θα υπάρξει ποτέ καμία αμφισβήτηση για το αν ένας δάσκαλος εκπαιδευμένος από τη BASI Pilates™ έχει, ή δεν έχει, τα προσόντα να διδάξει.

Υπάρχει επίσης και η οικονομική διάσταση. Με τη BASI Pilates™ γνωρίζετε ποιό είναι το κόστος του προγράμματος από την αρχή, δεν υπάρχουν επιπλέον κριτήρια ή συμπληρωματικό κόστος. Συγκρίνετε το κόστος του δικού μας ολοκληρωμένου προγράμματος με το συνολικό κόστος από όλα τα προγράμματα που έχετε κάνει σε άλλους οργανισμούς, για να πετύχετε ένα παρόμοιο επίπεδο τεχνογνωσίας. Θα σας καταπλήξει το πόσο λογικό είναι το κόστος του προγράμματος μας.

BASI Pilates – THE ART & SCIENCE of Human Movement & Innovation  Established in 1989 by world-renowned Pilates Educator, Rael Isacowitz, BASI has been a leader in top Pilates education for 30 years and counting.

BASI (Body Arts and Science International) is dedicated to remaining true to art, to science, and, most importantly, true to Joseph and Clara Pilates.

Προσφέρονται δύο εκπαιδευτικά προγράμματα:

Comprehensive Teacher Training, Mat & Equipment: 500 ώρες

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει πλήρη και εκτενή εκπαίδευση στη μέθοδο Pilates, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της μεθόδου Pilates με ασκήσεις στο έδαφος, χρήση βοηθητικού εξοπλισμού και ασκήσεις σε όλα τα όργανα, και καλύπτει όλα τα επίπεδα μάθησης: βασικό, μεσαίο και προχωρημένο. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, εντατικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, το οποίο θα σας δώσει στέρεες βάσεις για να διδάξετε Pilates σε άτομα με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, ηλικίας, και ικανότητας. Αυτή είναι η πολύτιμη συμβολή της πρακτικής και φιλοσοφίας του Pilates, γιατί ολόκληρη η μέθοδος διδάσκεται με μία συνεχόμενη, αρμονική ροή.

Mat Teacher Training/Πρόγραμμα Εδάφους: 130 ώρες

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει έναν οικονομικό και εύκολο τρόπο για να εισαχθεί κάποιος στη μέθοδο Pilates. Το πρόγραμμα εδάφους της BASI Pilates™ είναι υποδειγματικό των αρχών της μεθόδους Pilates εφόσον δίνει έμφαση ιδιαίτερα στη ροή του μαθήματος. Αυτό το πρόγραμμα εδάφους εκτός του ότι προσφέρει τις θεμελιώδεις βάσεις πάνω στις οποίες κτίζονται όλα τα υπόλοιπα, είναι και μία άριστη εισαγωγή στην πλήρη εκπαίδευση της μεθόδου Pilates.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι μαθητές θα παραλάβουν τον BASI Οδηγό Μελέτης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, και τα βιβλία για κάθε κατηγορία ασκήσεων Mat, Reformer, Cadillac, Wunda Chair, κλπ.

Στην Ελλάδα μόνο η κάθε εβδομάδα διαλέξεων σας παρέχει 30 αντί για 24 ώρες, και σας προσφέρουμε επιπλέον 10 ώρες σεμιναρίων στην ανατομία από ένα υψηλά καταρτισμένο δάσκαλο ανατομίας-γιατί θέλουμε να σας στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η BASI προσφέρει στους μαθητές μιά έκπτωση για το Pilates Interactive, μία διαδικτυακή πηγή πληροφοριών, η οποία περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις που καλύπτονται και στο πρόγραμμα. Το BASI σας συστήνει να τη χρησιμοποιήσετε.

Το Δίπλωμα BASI Pilates™ θα χορηγηθεί όταν όλες οι προϋποθέσεις παρακολούθησης έχουν ολοκληρωθεί. Οι προϋποθέσεις αυτές περικλείουν την ικανοποιητική παρακολούθηση όλων των ενοτήτων, ικανοποιητικές βαθμολογίες σε όλες τις εξετάσεις, υποβολή και αποδοχή της ερευνητικής σας εργασίας και ολοκλήρωση όλων των παρατηρήσεων, πρακτικής και εξάσκησης στη διδασκαλία.

  • Εξετάσεις:

Γραπτές και πρακτικές εξετάσεις λαμβάνουν χώρα στη λήξη της εκπαίδευσης, όταν οι σπουδαστές νιώσουν ότι έχουν κατανοήσει το εκπαιδευτικό υλικό όλων των ενοτήτων παρακολούθησης.

  • Παρατήρηση τάξεων και συμμετοχή σε τάξεις (100 ώρες):

Οι σπουδαστές μας έχουν την μοναδική δυνατότητα να παρακολουθήσουν έμπειρους δασκάλους στην καθημερινή διδασκαλία τους. Η παρατήρηση των τάξεων θα ενισχύσει το περιεχόμενο της εκπαίδευσης που παρουσιάστηκε και θα σας δώσει την αντίληψη του πως θα συγκροτήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σας τις ανάγκες του κάθε πελάτη σας.

Κόστος: Δωρεάν στο NYSY Studios για ένα χρόνο από την έναρξη της εκπαίδευσης.

  • Συμμετοχή σε τάξεις:Μία μοναδική ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση και επανάληψη όλων όσων διδαχθήκατε κατά τη διάρκεια των ενοτήτων παρακολούθησης. Πριν ξεκινήσετε να διδάσκετε οι ίδιοι άλλους ανθρώπους, είναι σημαντικό να συμμετάσχετε σε όσες το δυνατόν περισσότερες τάξεις για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εμπειρία.
  • Προσωπική πρακτική (100 ώρες):

 

Το NYSY Studios σας προσφέρει το χώρο του για 6 ώρες την εβδομάδα για την προσωπική πρακτική σας, όταν δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα μας τάξεις. Μπορείτε ακόμη να συμπληρώσετε αυτές τις ώρες στο σπίτι σας ή σε άλλο studio.

  • Eξάσκηση στη διδασκαλία (200 ώρες):

Μία σημαντική διάσταση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος στρέφεται στο πως να διδάσκετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και να γίνεστε πηγή έμπνευσης για τους μαθητές σας. Οι σπουδαστές μας ξεκινούν την εξάσκηση τους ως βοηθοί στις τάξεις του NYSY Studios ή σε στούντιο που συνεργαζόμαστε (πάντα με την άδεια του εκάστοτε δασκάλου) και μπορούν να ξεκινήσουν να διδάσκουν σε πελάτες μετά την έγκριση των εκπαιδευτών τους. Μπορείτε ακόμη να ξεκινήσετε να διδάσκετε σε φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα.

  • Οικειότητα με τη διδασκαλία της μεθόδου Pilates. Είναι πολύ σημαντικό οι σπουδαστές να έχουν εμπειρία στην πρακτική Pilates (εδάφους και με όργανα αν συμμετέχουν στο πλήρες πρόγραμμα), για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση.
  • Γνώση των βασικών αρχών ανατομίας και φυσιολογίας. Παρότι συμπεριλαμβάνονται θέματα και σε αυτή την εκπαίδευση, είναι επίσης θεμιτό να υπάρχει προηγούμενη σχετική εκπαίδευση ή και εκπαίδευση στη μάλαξη, στη φυσιοθεραπεία ή κάποιο αντίστοιχο αντικείμενο.
  • Εμπειρία σε κάποιο άλλο είδος σωματικής άσκησης.Όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει εμφανές ότι η εμπειρία σε άλλες μορφές άσκησης αποδεικνύεται εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συσχετίσουν και να συγκρίνουν την τωρινή τους πρακτική με την προηγούμενη τους εμπειρία.
  • Προηγούμενη διδακτική εμπειρία είναι θεμιτή–ακόμη και σε άλλο αντικείμενο. Το να διδάσκεις αποτελεί δεξιότητα, τέχνη και ταλέντο. Οποιαδήποτε προηγούμενη διδακτική εμπειρία θα αποτελέσει συν στην τωρινή διαδικασία του να γίνετε δάσκαλοι Pilates.
NYSY STUDIOS YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE | NYSY STUDIOS

nysy academy invites you to …

an exciting new journey

a new career and life path

NYSY STUDIOS YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE | NYSY STUDIOS
BASI PILATES MAT
NYSY STUDIOS YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE | NYSY STUDIOS
COMPREHENSIVE COURSE 500 HR