ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ABHAYA YOGA

BASI PILATES

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

*Για να παρευρεθείτε στα μαθήματα διαζωσης στο στούντιο χρειαζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ραντεβού στο 210. 3232004 και info@nysystudios.com.

Αγαπητοί φίλοι

το NYSY Studios ανοιγει και παλι τις πορτες και σας περιμενει με θετική και χαρουμενη διάθεση, αλλά πρωτίστως με ασφάλεια! Εφαρμόζουμε όλα τα νέα μέτρα προστασίας που εγγυούνται τις ασφαλείς επισκέψεις σας στο NYSY Studios.

Από τις 13/9/2021 έως τις 31/3/2022, όπως ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση, θα μπορείτε να γυμναστείτε σε κλειστά γυμναστήρια/ στούντιο: 

1.    Με πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά τη 2η δόση)  

2.    Με πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) 

3.    Με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν 

Τα rapid tests πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, σε ιδιωτικές κλινικές, φαρμακεία ή ιδιώτη ιατρό. 

Πρέπει να γνωρίζετε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του πιστοποιητικού rapid test είναι η καταχώρηση του αποτελέσματος στο Μητρώο ασθενών COVID-19 της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από το εργαστήριο το οποίο διενήργησε τον έλεγχο. Την πιο πρόσφατη βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 θα μπορείτε να την εκτυπώνετε ή να την αποθηκεύετε στο κινητό σας τηλέφωνο. 

Δεν θα πρέπει να επισκέπτεστε το studio αν αισθάνεστε άρρωστοι, έχετε έρθει σε επαφή με άτομο με την COVID-19 ή αν έχετε παρόμοια συμπτώματα. 

⦁ Ο απαραίτητος έλεγχος γνησιότητας της βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού τεστ και ταυτοπροσωπίας, θα πραγματοποιείται στην γραμματεία του στούντιο οπότε, θα πρέπει σε κάθε σας επίσκεψη στο γυμναστήριο να έχετε μαζί σας τη βεβαίωση που διαθέτετε, είτε εκτυπωμένη, είτε αποθηκευμένη στο κινητό σας. 

Συνεχίζουν να ισχύουν και τα παρακάτω προληπτικά μέτρα:
·         Υποχρεωτική χρήση μάσκας, κατά την αναμονή σε χώρους του στούντιο και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του στούντιο  (στους χώρους υποδοχής, αναμονής, αποδυτήρια, ανελκυστήρες) και στην άσκηση. 

  • Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2.
  • Όσοι ασκούμενοι κάνουν άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους. 
  • Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη άσκηση με μάσκα.  
  • Χρήση υγιεινής των χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής.
  • Εφαρμογή κανόνων κοινωνικής απόστασης (2 μέτρα) και αποφυγή κοινωνικών επαφών, εναγκαλισμών και χειραψιών, στους χώρους του γυμναστηρίων. 
  • Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική σε όλα τα μηχανήματα εκγύμνασης. Προτεινόμενες διαστάσεις 50×70 cm.

Σημαντικές πληροφορίες για ραντεβού: 

Στους χώρους εκγύμνασης μπορείτε να εισέρχεστε μόνο με ραντεβού το οποίο θα πρέπει να έχετε κλείσει στην γραμματεία ώστε να αποφευγεταί ο συνοστισμός στις τάξεις

Σε κάθε περίπτωση εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να καλείτε στο 210-3232004 για να συνομιλήσετε με προσωπικό του στούντιο προκειμένου να σας εξυπηρετήσει.
Τα παραπάνω μέτρα ενδέχονται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Παρακαλούμε ακολουθήστε τους νέους κανονισμούς για την ασφάλεια όλων μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.
Για περισσότερες διευκρινίσεις, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://eody.gov.gr/odigies-gia-tin-epanaleitoyrgia-ton-gymnastirion/

NYSY STUDIOS YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE | NYSY STUDIOS