Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Art of communication

2 Δεκεμβρίου, 2023 - 3 Δεκεμβρίου, 2023

460€

Τα NYSY Studios & Zen Rocks Retreat Center παρουσιάζουν

ένα THRIVE@Zen Rocks Workshop:

“Η Τέχνη της Επικοινωνίας”

με τους Jo Confino & Paz Perlman

για την Ανάρρωση των Σχέσεων στο Σπίτι, στην Εργασία και στις Κοινότητές μας

 

Περιγραφή του εργαστηρίου

Αυτό το διήμερο εργαστήριο θα υποστηρίξει τους ανθρώπους στην ανάπτυξη της γνώσης και των πρακτικών εργαλείων για να φροντίσουν τις βαθύτερες και πιο σημαντικές σχέσεις τους. Οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις μας, συχνά εμποδίζουν τη δημιουργία βαθιών συνδέσεων με τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας, καθώς και με τους συναδέλφους και τις κοινότητές μας. Ο Jo και η Paz, που είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια, θα παρουσιάσουν τα βασικά διδάγματα του Zen Master Thich Nhat Hahn για να μας καθοδηγήσουν ήπια στο να βλέπουμε τη ζωή με μεγαλύτερη σαφήνεια, να αφήνουμε τις κρίσεις για τον εαυτό μας και να φέρουμε ευσυνείδητο λόγο και πράξεις στην καθημερινή μας ζωή. Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει διαδραστικούς διαλόγους, ασκήσεις και διαλογισμούς.

“Αυτό το εργαστήριο με δίδαξε να μιλάω και να ακούω από την καρδιά και έχει μεταμορφώσει τον γάμο μου και τον τρόπο που προσεγγίζω την εργασία. Προσφέρει ένα θαυμαστό γεφύρωμα που μου επέτρεψε να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου και με βοήθησε να συνδέομαι βαθύτερα με άλλους.”

Δεξιότητες που θα αναπτύξετε:

• Χειρισμός έντονων συναισθημάτων, όπως ο θυμός και η απομόνωση
• Αναγνώριση και μετασχηματισμός παλαιών προτύπων συμπεριφοράς/ενεργειακών συνηθειών
• Προχώρηση πέρα από δυαδικές ιδέες του σωστού και λάθους
• Ανάπτυξη ακροάτριας και αγαπητικής ομιλίας
• Κατανόηση της καρδιάς της βουδιστικής ψυχολογίας
• Ενσωμάτωση της αντίληψης της αλληλεξάρτησης στην καθημερινή ζωή
• Δημιουργία ασφαλών χώρων για κοινή χρήση
• Αναγνώριση και ανακούφιση των τάσεων στο σώμα

Ομιλητές

Σχετικά με τον Jo Confino, δημοσιογράφο και σύμβουλο για τη βιωσιμότητα

Ο Jo Confino είναι προπονητής ηγεσίας, πνευματικός οδηγός, διαμεσολαβητής, δημοσιογράφος και ειδικός στη βιωσιμότητα. Εργάζεται στο σταυροδρόμι της προσωπικής μεταμόρφωσης και της αλλαγής των συστημάτων· συνεργάζεται με διάφορες οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Leaders’ Quest και Global Optimism. Η πρακτική του προπονήσεων επικεντρώνεται στην υποστήριξη των ηγετών στην κλιματική κίνηση. Είναι μέλος του συμβουλίου του The Climate School και της Force of Nature, μιας οργάνωσης νεανικών κλιματικών ακτιβιστών.
Ο Jo συνεργάζεται στενά τα τελευταία 16 χρόνια με τον Μάστερ Ζεν Τίχ Νατ Χαν και τη βουδιστική μοναστική κοινότητα του στο Plum Village. Είναι συνιδρυτής και συνπαρουσιαστής της αξιωμένης σειράς πολλαπλών podcast “The Way Out Is In” και είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Parallax Press, που εκδίδει βιβλία για την επίγνωση στην καθημερινή ζωή. Εκτός από τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και διασκέψεων σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια, διεξάγει επίσης μικρότερα εργαστήρια και στρογγυλά τραπέζια.
Μέχρι πρόσφατα, ήταν εκτελεστικός συντάκτης, Αντίκτυπος και Καινοτομία και Συντακτικός Διευθυντής του What’s Working στο HuffPost στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που εργάστηκε εκεί, ανέπτυξε μακροπρόθεσμα επεξεργαστικά έργα βασισμένα στην κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική δικαιοσύνη και ήταν μέλος της ανώτατης ηγεσίας. Ο Jo ήταν εκτελεστικός συντάκτης του Guardian για 23 χρόνια και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί δημιούργησε και διαχείρισε επίσης το όραμα και τη στρατηγική βιωσιμότητας της εταιρείας. Είναι εταίρος της Βασιλικής Εταιρείας για την Ενθάρρυνση των Τεχνών, Βιομηχανίας και Εμπορίου και ολοκλήρωσε ένα MSc στην Ευθύνη και την Πρακτική της Επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ.

Σχετικά με την Paz Perlman, Εικαστικός

Η Paz Perlman είναι εικαστικός καλλιτέχνης που εκθέτει διεθνώς και έχει

επικεντρωθεί ιδιαίτερα στο πώς η τέχνη μπορεί να υποστηρίξει την συλλογική μας αφύπνιση σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και η κοινωνική ανισότητα.
Η Paz επικεντρώνεται επί του παρόντος σε μεγάλες διαδραστικές εγκαταστάσεις τέχνης και πρόσφατα επιτελέστηκε για τον σημαντικό συμπόσιο στο Garrison Institute στη Νέα Υόρκη καθώς και για ένα απομονωτικό συμπόσιο ηγεσίας κλίματος στο Plum Village, Γαλλία.
Η Paz έχει μελετήσει σε διάφορες βουδιστικές παραδόσεις τα τελευταία 30 χρόνια και είναι επίσης εκπαιδεύτρια Tai Chi και Chi Kung. Η Paz διδάσκει σε συναντήσεις εστίασης στη δημιουργικότητα και την κίνηση, καθώς και διδάσκει φοιτητές του δεύτερου κύκλου στους τομείς της τέχνης και της οικολογίας. Η Paz, η οποία αρχικά εκπαιδεύτηκε ως δάσκαλος χορού πριν αποφοιτήσει με πτυχίο Καλών Τεχνών από το Central St Martins, Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου, μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη πριν από τρία χρόνια για να ζήσει δίπλα στο Plum Village.

2 Δεκεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2023 @ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ
Σάββατο & Κυριακή, 10:00πμ-6:00μμ
(1 ώρα διάλειμμα για φαγητό)

Κόστη:
Συμμετοχή στο εργαστήριο – Έκπτωση για προ-εγγραφή: 460€ – 230€, μέχρι 10 Νοεμβρίου 2023

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Δεκεμβρίου, 2023
Τέλος:
3 Δεκεμβρίου, 2023
Κόστος:
460€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
https://www.zenrocksmani.com/events/the-art-of-communication

Διοργανωτές

NYSY Studios
Zen Rocks Retreat Center

Χώρος Διεξαγωγής

NYSY Studios
43 Aiolou Str.
Athens, Attica 10051
+ Χάρτης Google
Phone
+30 210 3232004