Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα Mentor BASI PILATES

29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου

Διδάσκουν: ΜΑΡΙΑ ΣΥΛΛΑ, ILARIA PULIDORI

Ημερομηνία: 29 Νοεμβρίου 2024 – 1 Δεκεμβρίου 2024, 09:00-17:00

Τοποθεσία : Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο «Σεράφειο»,  Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα.

Το πρόγραμμα BASI Pilates Legacy – Mentor απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες BASI Pilates instructors που θέλουν να βελτιώσουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και να εκπαιδευτούν στα υψηλότερα επίπεδα.

Αυτό το 3ήμερο πρόγραμμα είναι η πρώτη φάση του Προγράμματος Legacy, το από άκρη σε άκρη ταξίδι ανακάλυψης του Rael της μεθόδου Pilates με τους πιο καταρτισμένους συναδέλφους και μαθητές του. Κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ προσωπικής εμπειρίας, ο Rael μοιράζεται μαζί μας τις δεξιότητες και τα μαθήματα που έχει διδαχθεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην κορυφή του επαγγέλματος.

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 18 ώρες διδασκαλίας και μάθησης και έχει εγκριθεί από το NCPC για 18 ώρες στον CEC.

Ανάλυση προγράμματος

1η μέρα

Οι βασικές έννοιες που καλύπτονται περιλαμβάνουν τη μεθοδολογία διδασκαλίας, την τέχνη της δημιουργίας υποδείξεων, τη δημιουργία υποδείξεων ως διαδικασία, καθώς και μια συζήτηση για ανώτερες αρχές. Το νέο ρεπερτόριο ασκήσεων θα διδαχθεί στα Mat, Reformer, Cadillac, Wunda Chair και Step Barrel.

2η ημέρα

Οι έννοιες που καλύπτονται περιλαμβάνουν την πρόοδο και τον προγραμματισμό της άσκησης, το block system, την δημιουργία προγράμματος για διαφορετικούς πληθυσμούς, την εξέλιξη του προγράμματος και την επιλογή του κατάλληλου επιπέδου για τους πελάτες. Νέο ρεπερτόριο ασκήσεων θα παρουσιαστεί στα Reformer, Wunda Chair και Cadillac.

3η ημέρα

Οι έννοιες που καλύπτονται είναι η ανάλυση της άσκησης μέσω κίνησης, ο έλεγχος των μυών, η παρατήρηση και η ανάλυση της κίνησης και η εργασία σε προχωρημένο επίπεδο ως στόχος. Θα συζητηθεί η εφαρμογή αυτών των εννοιών. Και την ημέρα αυτή θα παρουσιαστεί νέο ρεπερτόριο ασκήσεων στα Reformer, Wunda Chair, Cadillac, Step Barrel και Ladder Barrel.

Προϋποθέσεις παρακολούθησης

BASI Pilates Instructors: Διετή διδακτική εμπειρία μετά την ολοκλήρωση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Εκπαίδευσης Δασκάλων (Comprehensive Course).

Pilates Instructors από άλλες σχολές: Τρία χρόνια διδακτικής εμπειρίας μετά την ολοκλήρωση ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Εκπαίδευσης Δασκάλων σε άλλη σχολή Pilates.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Νοεμβρίου
Τέλος:
1 Δεκεμβρίου
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Serafio
19 Echelidon & 144 Pireos
Athens, Greece