We sound the Light ~ Eμείς Ηχούμε το Φως | NYSY Studios | Yoga - Pilates Academy | Athens, Greece - NYSY Studios | Yoga – Pilates Academy | Athens, Greece
All Events

We sound the Light ~ Eμείς Ηχούμε το Φως

We sound the Light ~ Eμείς Ηχούμε το Φως

Soundbath   &  Υοga

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019  // 11:30-1:30

Το Sound the light είναι μια συνάντηση με το φως και τον ήχο.

Είναι το φως, χάρη στο οποίο μένουμε συνδεμένοι με το σύμπαν,  ο αγγελιοφόρος μας. Με έναν τρόπο δικό του μας μιλάει, μας γοητεύει, μας θεραπεύει. Μας προκαλεί σε μια αποδοχή δίχως όρους, όπως η ανεξάντλητη ενέργεια που πηγάζει. Κι εμείς είμαστε εκεί, συντονιζόμαστε, αναπνέουμε, βρίσκουμε την αντανάκλασή του μέσα μας. Το δικό μας φως, που οι ίδιοι αναδίνουμε, για να το αντηχήσουμε  μέσα απο τον παλμικό ρυθμό της κίνησης του σώματος, μέσα από την καρδιά και τον νου. 

Είναι ο ήχος που θα ξυπνήσει την αρχαία ανάμνηση της ουσίας της ψυχής μας, θα εναρμονίσει ολιστικά την δομή του σώματός μας και ως ως μια παλμική συχνότητα φωτός θα απορροφηθεί φυσικά από το σώμα μας, όπου υπάρχει δυσαρμονία. Είναι η μοναδική σύνθεση των Alchemy Crystal Singing Bowls που αφυπνίζει την ζωτική μας ενέργεια χαλαρώνοντας το σώμα και το νου μας, ενώ παράλληλα μας συντονίζει σε αρμονικές ισορροπίες που μας συνδέεουν σε καταστάσεις υψηλότερης συνείδησης.  

Ναι, είμαστε εμείς, όταν ηχούμε το Φως μας. Όταν η αναπνοή μας, ηχεί μέσα από την δόνηση της Ύπαρξης μας. Όταν ολόκληρο το σώμα μας πάλλεται στους ρυθμούς της Φύσης, στην δική του μοναδική συχνότητα.

   

Οραματισμός στο φως  •  Αναπνοές   •  Yoga   •   Κρυσταλλικές γαβάθες   •   Mantras   •   Χαλάρωση

Μαρίνα Παππά, Abhaya Yoga Instructor

Χρυσήλια Φακή, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια & Quantum Alchemy Crystal Bowl Practitioner

Διάρκεια 2:00 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 22€ ,   Early bird: 18€ έως 5/10  (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Η Μαρίνα ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική από 5- 15 ετών και εν συνεχεία πειραματίστηκε με διάφορα είδη άσκησης, όπως κλασικός χορός, σύγχρονος, ινδικός. Η ανάγκη της να γνωρίσει τον εαυτό της σε βάθος, την οδήγησε σε ένα κύκλο σεμιναρίων αυτογνωσίας, δίπλα στον Robert Ηλία Natzemy. Εκεί αποφάσισε να εμβαθύνει στο μονοπάτι της yoga και να ολοκληρώσει το 2007, το πρώτο δίπλωμα των 200h στη Hatha Yoga. Έκτοτε παρακολούθησε σεμινάρια με εξαιρετικούς και εμπνευσμένους δασκάλους, με στόχο πάντα την ολιστική προσέγγιση της ύπαρξης (νους, σώμα, ψυχή) για την διατήρηση της σωματικής & συναισθηματικής μας υγείας. Το 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα 100h Teaching Skills με την Βιβή Λέτσου, η οποία την ενέπνευσε και της δίδαξε την ειλικρίνη και άφοβη στάση ζωής μέσα από το μονοπάτι της Abhaya Yoga. Σήμερα διδάσκει Vinyasa yoga και Aerial Yoga. Είναι μητέρα 2 παιδιών.

H Χρυσήλια γεννήθηκε στην Αθήνα του 1970. Σπούδασε Γραφιστική στην σχολή Βακαλό, εστιάζοντας σε μορφές οπτικής επικοινωνίας μέσα από εικόνες και σύμβολα. Επέκτεινε τον κύκλο σπουδών της στην αναπαράσταση ιδεών και μηνυμάτων, στο London College of Printing του Λονδίνου (BA hons in Graphic Design). Εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στην καλλιτεχνική έκφραση αναζήτησε στο πεδίο της τέχνης θεραπευτικά μέσα επικοινωνίας. Μετεκπαιδεύτηκε ως Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια στο Goldsmiths University του Λονδίνου (Post Graduate Diploma in Art Psychotherapy). Συνεργάστηκε με νεαρά άτομα και ομάδες σε ποικίλες θεραπευτικές κοινότητες της δημόσιας εκπαίδευσης και υγείας (NHS) στη Μ. Βρετανία.

Στο πλαίσιο των σπουδών της στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία διδάχτηκε την τέχνη της Κεραμικής ως θεραπευτικό μέσο. Στη συνεχεία παρέτεινε την μαθητεία της στην Ελληνική Παραδοσιακή Αγγειοπλαστική της Σίφνου, όπου και εργάστηκε στο πλαίσιο της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Δημιούργησε το στούντιό της στην Αθήνα, όπου και εξάσκησε την Κεραμική, ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια αυτογνωσίας και ολιστικών θεραπειών για την προσωπική της εξέλιξη.

Ακολούθησε το κάλεσμα της αρχέγονης τέχνης της ηχοθεραπείας και εκπαιδεύτηκε με τον Yantara Jiro στο Λονδίνο ως Quantum Alchemy Crystal Bowl Practitioner. Βίωσε την θεραπευτική δύναμη του ήχου ως μια μεταμορφωτική εμπειρία, που ολοένα τη μετουσιώνει.

 

 

Registration Form

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

Call Now Button