Χριστίνα Καρκανιά

  • By Alexia
  • Posted In

Christina Karkania

Η Χριστίνα ανακάλυψε την μαγεία της γιόγκα το 2005 σε μια παραλία και είναι η αίσθηση της σύνδεσης, δύναμης και ανοίγματος που βίωσε που την κράτησε σε αυτή την διαδρομή.

Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών το 2015, στο Bhavana Yoga Center με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, και συνεχίζει την εκπαίδευσή της με διαφορετικούς δασκάλους, και κυρίως με καθημερινή πρακτική, ενώ μελετάει σανσκριτικά και φιλοσοφία. Έχει σπουδάσει νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κοινωνική ανθρωπολογία στο SOAS του Λονδίνου.

Πιστεύει ότι η γιόγκα είναι στην ουσία μία πρακτική – με τόσα πρόσωπα όσοι και ασκούμενοι- και διδάσκει hatha γιόγκα, εστιάζοντας στην δύναμη της αναπνοής, την απλότητα των κινήσεων και την ευθυγράμμιση του σώματος. Στα μαθήματά της αντλεί έμπνευση από το τάντρα – ζωντανή φιλοσοφία που εμπνέει και την ίδια να αγκαλιάζει όλες τις πλευρές του εαυτού και της ζωής.

Mέσα από δυναμική κίνηση, pranayama και διαλογισμό παρακινεί τους μαθητές να είναι συνειδητοί, να βιώνουν βαθύτερα, πλουσιότερα και πληρέστερα την εμπειρία τους – πέρα από το καλό και το κακό – να θυμηθούνται να ακούνε και να παραμένουν σε εγρήγορση, μέσα και έξω από την αίθουσα.

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων που θέλουν να πάνε λίγο πιο βαθιά.

 

Θα την βρείτε στο abhaya home, Δευτέρα και Παρασκευή, 09.30-11.00: abhaya yogaalign and deepen.

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE