Στέλλα Σαμαρτζή

  • By Alexia
  • Posted In

Stella Samartzi

Γεννήθηκα στο Άργος, από τα 5 μέχρι τα  13 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό ρυθμική γυμναστική, ένα απαιτητικό άθλημα που μου πρόσφερε πολλές εμπειρίες και με στιγμάτισε.

Ακολούθησα αθλητικό σχολείο και πολύ νωρίς στο λύκειο αποφάσισα πως δεν θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Μαζί με τις σπουδές, τα 20 χρόνια καριέρας στη διαφήμιση (με βασικό στοιχείο την διαχείριση κόσμου, την στρατηγική και δημιουργία ομάδων διαχείριση πελατών) πάντα υπήρχε ο αθλητισμός, το πιλάτες, το μπαλέτο ως χόμπι.

Η πρώτη επαφή μου με τη γιόγκα ήταν πριν 14 χρόνια, για να καταλήξει το 2011 να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητάς μου, της εκπαίδευσής μου και της αυτοβελτίωσής μου.

Μετά από τη συμμετοχή μου σε πολλά σεμινάρια, yoga retreats, workshops με διακεκριμένους δασκάλους και ένα καθοριστικό ταξίδι στην Ινδία, πήρα την απόφαση να παρακολουθήσω το teacher training 200h (Hatha / anusara yoga) με το δάσκαλό μου Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ώρες σεμιναρίων και εκπαίδευσης σε ανατομία καθώς και teacher training για swings yoga, kids yoga, Breast Cancer yoga, pre natal and post natal yoga με πιστοποιήσεις και εξειδίκευση

Η καθημερινή πρακτική είναι αυτό που με έχει συνεπάρει αφυπνίζοντας κάθε μέρα σώμα και πνεύμα και εμβαθύνοντας μέσα στη φιλοσοφία της yoga.

Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι η συνεχής και συνεχόμενη εκπαίδευσή μου με επίγνωση σε κάθε στιγμή που περνά και η δυνατότητα να μοιράζομαι όλο αυτό το ταξίδι με τους δικούς μου ανθρώπους και με τον κόσμο γύρω μου.

Το ταξίδι που ξεκίνησε είναι μεγάλο και κάθε σταθμός αποτελεί και μία ακόμη εμπειρία εμβάθυνσης στην πρακτική μου με μεγαλύτερη επίγνωση.

Μοιράζοντας μέσα από τη διδασκαλία μου όλα τα εργαλεία τα οποία οι δάσκαλοί μου, μου έμαθαν, έχω ως στόχο να δημιουργήσω συνοδοιπόρους στο όμορφο ταξίδι αφύπνισης!!!

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE