Έφη Σπηλιοπούλου

  • By Alexia
  • Posted In

Efi Spiliopoulou

Η Έφη είναι υπεύθυνη της οικονομικής διαχείρισης της σχολής ΝΥΣΥ και ΝYSY Academy.

Είναι υπεύθυνη για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του γραφείου της σχολής και της Ακαδημίας καθώς  και της διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων Γιόγκα και Πιλάτες στο  NYSY.

Μαζί με την Αλεξάνδρα Σκούρτη είναι υπέυθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Δασκάλους Γιόγκα και  Πιλάτες (ABHAYA Yoga & BASI Pilates) της Ακαδημίας του ΝYSY

Επίσης διδάσκει τάξεις Abhaya Yoga.

Η Έφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο «St.George Commercial College» στο τμήμα Γραμματέων Διοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε ως γραμματέας διοίκησης για πολλά χρόνια.

Ταξιδεύοντας στην Ινδία το 2000, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την γιόγκα και τον διαλογισμό και αποφάσισε ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θα ήθελε να ακολουθήσει στη ζωή της. Διδάχθηκε διάφορες μεθόδους διαλογισμού, χαλάρωσης και reiki στο κέντρο του Osho στην Ινδία, ολοκλήρωσε την Σχολή Δασκάλων Hatha & Raja Yoga στο μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Αρμονική Ζωή» (2002) και το 150hr Yoga Teacher Training του “IAFA College” (2005), ενώ παράλληλα συνέχισε να παρακολουθεί μαθήματα διαλογισμού και φιλοσοφίας στον Όμιλο Μελετών. Το 2004 γνώρισε την Βιβή Λέτσου η οποία και εξακολουθεί να είναι δασκάλα της μέχρι και σήμερα. Επίσης έχει μελετήσει διαφορετικά συστήματα γιόγκα με πολλούς δασκάλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE