Θεραπευτική γιόγκα για εγκύους | NYSY Studios | Yoga - Pilates Academy | Athens, Greece - NYSY Studios | Yoga – Pilates Academy | Athens, Greece

Yoga Therapy for Pregnancy / Θεραπευτική γιόγκα για εγκύους

6ωρο σεμινάριο για δασκάλους γιόγκα για εγκύους ή για εγκύους ασκούμενες

Early Bird: 60€ (μέχρι 23/10) Late Bird: 75€ (απο 23/10)

Ποιες είναι οι θεραπευτικές μέθοδοι της γιόγκα για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και συμπτώματα κατά τη διάρκεια της κύησης; Ναυτίες, ζαλάδες, πρησμένα άκρα, υπόταση, πόνος στη μέση, ισχιαλγία, δυσκοιλιότητα, άγχος, φοβίες αλλά και πιο σοβαρά θέματα όπως ο οσφυοπυελικός πόνος, η υπέρταση, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, το άσθμα, η κατάθλιψη και ο υποθυρεοειδισμός είναι μερικά από τα προβλήματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στο 6ωρο σεμινάριο “Yoga Therapy for Pregnancy” το οποίο απευθύνεται σε δασκάλους εκπαιδευμένους στην προγεννητική γιόγκα ή σε εγκύους ασκούμενες. Θα αναλύσουμε και θα μάθουμε συγκεκριμένες πρακτικές (με asanas, pranayama, restorative yoga, οραματισμούς, mudras & mantras) με τις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε τις εγκύους να διανύσουν την μοναδική αυτή περίοδο με επίγνωση, αποδοχή, δύναμη και αυτοπεποίθηση.

 

 

Κατερίνα Κορωνάκη – www.yogabliss.be

Η Κατερίνα είναι πιστοποιημένη Yoga Therapist από το British Association of Yoga Therapy και μέλος του International Association of Yoga Therapy. Τα τελευταία 6 χρόνια διδάσκει στην Ελλάδα και το Βέλγιο Hatha yoga, vinyasa, yin, restorative, προγεννητική & μεταγεννητική γιόγκα, γιόγκα για παιδιά και βέβαια θεραπευτική γιόγκα (Yoga Therapy) στην οποία έχει εξειδικευτεί. Υγιές & δυνατό σώμα, καθαρός, συγκεντρωμένος νους, ανοιχτή και γενναία καρδιά είναι το μότο της και σε αυτά αποσκοπεί η διδασκαλία της. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές στην γιόγκα (Anusara & Abhaya Yoga 300h) δίπλα στην Βιβή Λέτσου, εκπαιδεύτηκε στην προγεννητική & μεταγεννητική γιόγκα με την Sue Elkind και την Carla Anselm, ακολούθησε πλήθος σεμιναρίων με γνωστούς δασκάλους (Suryan Thankur, Petros Haffenrichter, Laruga Glasser, Dylan Bernstein, Magnus Ringberg, Alxandra Rossopoulou, Natasha Rizopoulos, Xristina Matsi) και εξειδικεύτηκε στην θεραπευτική γιόγκα (550h) στο Yoga Campus στο Λονδίνο, με δασκάλους όπως η Lisa Kaley -Isley, o Marc Beuvain, η Penny Roberts, η Rebekah Hay Brown, η Karen Atkinson, η Anna Blackmore, η Kate Binnie, η Charlotte Watts, η Leah Barnett κ.α.. Εκεί μυήθηκε και στην θεραπευτική γιόγκα για εγκύους, στη χρήση δηλαδή των θεραπευτικών μεθόδων της γιόγκα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κύησης.

Η βάση της είναι στο Περί φύσεως ανθρώπου στη Χαλκίδα όπου εισηγείται μαθήματα γιόγκα σε ολιγομελή τμήματα αλλά και ιδιαίτερα με έμφαση στην θεραπευτική προσέγγιση της γιόγκα. Έχει μία κόρη, την Δήμητρα που είναι 2 ετών ενώ την περίοδο αυτή διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και του μεταπτυχιακού Προγράμματος “Πολιτική Επικοινωνία & Νέες Τεχνολογίες” στο ίδιο τμήμα. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος αλλά και σε θέσεις marketing, project management και επικοινωνίας στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες.

 

 

 

Registration Form

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

Call Now Button