Thai Massage Workshop | NYSY Studios | Yoga - Pilates Academy | Athens, Greece - NYSY Studios | Yoga – Pilates Academy | Athens, Greece

 

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 – 15:00-20:00
Κυριακή 1 Απριλίου 2018 – 10:00-15:00

Thai Massage Workshop

με την Μπέττυ Παπαδοπούλου

Thai Massage Workshop με την Μπέττυ Παπαδοπούλου
 
Ένα σεμινάριο απαραίτητο για κάθε δάσκαλο γιόγκα ή body work, για κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τη τέχνη του “αγγίγματος” ή να βελτιώσει τη τεχνική του στα adjustments, για κάθε άνθρωπο που πονάει στο σώμα και όχι μόνο και επιθυμεί να βοηθήσει τον εαυτό του και άλλους ανθρώπους γύρω του να απελευθερωθούν από το “πόνο”.

Το Thai Massage είναι μια πνευματική πρακτική. Ένας ιερός χορός, ένας διαλογισμός σε κίνηση. Έχει ρυθμό και πάλλεται στη πρόθεση της αγάπης και της συμπόνοιας. Συνδυάζει τεχνικές στατικού και δυναμικού μασάζ, στοιχεία οστεοπαθητικής και στοιχεία ενεργειακής θεραπείας.

Το Thai Massage είναι μια αρχαία θεραπευτική πρακτική. Χαλαρώνει το νευρικό και το μυικό σύστημα. Βοηθά σε μυικούς πόνους και πόνους στις αρθρώσεις, αίσθημα κόπωςσης και στρες. Βοηθά την μπλοκαρισμένη ενέργεια να κινηθεί στο σώμα, δημιουργώντας ένα αίσθημα ευεξίας και βαθειάς χαλάρωσης.

Η τεχνική βασίζεται σε απαλές πιέσεις που ασκούνται κυρίως με τις παλάμες, σε harmonic and rocking techniques δηλαδή τεχνικές στις οποίες δημιουργούμε μια ταλάντωση στους ιστούς κάποιες φορές πιο απαλή κάποιες πιο δυναμική και σε στοιχεία κρανιοιερής και ενεργειακής θεραπείας.

Thai Yoga Massage μπορεί να δεχθεί και να δώσει ο καθένας ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματικής ευελιξίας.

Θα διδαχθούμε:

  • Τις βασικές αρχές του Thai Yoga Massage. Πώς να τοποθετούμε τον εαυτό μας με ασφάλεια γύρω από ένα σώμα.
  • Τεχνικές. Τι σημαίνουν και πως επιδρούν ανατομικά, ενεργειακά, συναισθηματικά πάνω σε ένα σώμα.
  • Στατικό Thai Yoga Massage, Dynamic Thai Yoga Massage, basic Fashia work. Τεχνικές σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο, πότε και πως να εναλλάσουμε το ρυθμό, το Στατικό με το Δυναμικό Thai Yoga Massage. 
  • Εισαγωγή στο Fashia work, τραύμα και συναισθηματική απελευθέρωση.

Οι τεχνικές που θα διδαχθείτε σε αυτό το workshop αφορούν τα πέλματα, πόδια, ώμους και χέρια.

Είναι ιδανικές για πόνους στα πόδια, τη μέση και τους ώμους, αλλά και για γενική χαλάρωση και ευεξία στο σώμα.

Κόστος:

80€ έγκαιρη εγγραφή έως 15/3
100€ μετά
+24% ΦΠΑ

Για να δηλώστε τη συμμετοχή σας καλέστε μας στο 210-3232004 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected].


BIO

H Μπέτυ υπήρξε καθηγήτρια σε Λύκειο για 12 χρόνια όπου δίδασκε οικονομικά και κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ.
Ξεκίνησε να σκείτε στο Tai Chi το 2001, και απο το 2002 ξεκίνησε να σπουδάζει το thai massage και τη τέχνη του αγγίγματος μέσα απο workshops.
To 2008 έκανε το πρώτο της Thai Massage Basic Course και συνέχισε με μια μεγάλη σειρά εκπαιδεύσεων στο Thai Yoga Massage, Osteothai, Chi Nei Chang, Cranio Sacral Therapy στην Ελλάδα και το κόσμο. Παράλληλα δούλεψε ως βοηθός σε δεκάδες σεμινάρια Thai Yoga Massage μαζί με τον Τάκη Οικονόμου στο Sunshine House αλλά και στο εξωτερικό όπου έκανε και δικά της workshop. Απο το 2007 κάνει διαλογισμό Vipassana.

Η Μπέτυ πλέον μετά απο 15 χρόνια σπουδής, εξερεύνησης και ατέλειωτης πρακτικής, διδάσκει πλέον το δικό της μοντέλο Thai Yoga Massage Basic Course “Thai Massage, yin and Spiritual Medicine” στο “βωμό” του Ται στην Ευρώπη, στο Sunshine House, πέρνοντας το “χρίσμα” απο το δάσκαλό της. Ταυτόχρονα διδάσκει workshops στο εξωτερικό.
Aπo to 2004 ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τη Γιόγκα. Το 2011 τελείωσε την Εκπαίδευσή της στην Γιν Γιόγκα με τον Biff Mithoefer και από τότε δουλεύουν μαζί στις εκπαιδεύσεις που γίνονται στην Ελλάδα. 

Απο το 2015 ξεκίνησε το δικό της μοντέλο εκπαίδευσης στην Γιν Γιόγκα και τώρα διδάσκει το Yin Yoga TTC Module 1 : H ιερή τελετή της Υin Yoga, στο Sunshine House.
Έχει διδάξει Γιν Γιόγκα και Creative Vinyasa Flow στην Εκπαίδευση Δασκάλων 200 ωρών με το Yoga House Studio.
H Creative Vinyasa Flow εκφράζει την ανάγκη για δημιουργική και ελευθέρη κίνηση. Χρησιμοποιεί ως εφαλτήριο τη γιόγκα αλλά συνδυάζει στοιχεία απο το μοντέρνο χορό, το Chi kong, τη χοροθεραπεία. 

Η Μπέτυ ασχολήθηκε με τον Σύγχρονο χορό για 6 χρόνια και συνεχίζει με μαθήματα πάνω στην Χοροθεραπεία, την Ψυχοθεραπεία Gestalt of San Francisco και Vinyana – End of Life Care.
Την εμπνέει η Βουδιστική διδασκαλία αλλά και η φιλοσοφία των ιθαγενών φυλών της Αφρικανικής και Αμερικανικής παράδοσης.
Στα σεμινάρια που δίνει χρησιμοποιεί τη φωνή, την κιθάρα και το ντραμ της για να μας συνδέει με το καθαρό ήχο της καρδιάς.
Για 4 χρόνια είχε συνδημιουργήσει συνεργαζόμενη με ντόπιες αλλά και ελληνικές ΜΚΟ ένα πρόγραμμα για τα παιδιά της περιοχής Kamuli Uganda.

 

 

Registration Form

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

Call Now Button