Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης στο Ζεν με τον Bernd Bender - NYSY Studios | Yoga – Pilates Academy | Athens, Greece
Παλαιότερα Σεμινάρια

Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης στο Ζεν με τον Bernd Bender

Αθήνα, 10-12 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή 19:00-22:00: Εισαγωγή στο Ζεν διαλογισμό
(Ελεύθερη είσοδος)

Σάββατο και Κυριακή 11:00-18:00: Zazen

Αυτή η άσκηση απευθύνεται σε όλους με ή χωρίς εμπειρία στον διαλογισμό.

Karte

Το Ζαζέν ή ο διαλογισμός είναι μια τέχνη που μας βοηθά να βρούμε ισορροπία και χαρά στη ζωή μας. Η άσκηση είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή και μπορεί να την κάνει ο καθένας:καθόμαστε ακίνητοι στο μέσον της εμπειρίας μας, παρατηρούμε ενσυνείδητα τις αισθήσεις και τις σκέψεις μας – καθώς κάνουμε αυτό, το άγχος, οι ανησυχίες και οι φόβοι μπορούν να ηρεμήσουν, η αυθεντική χαρά και η ικανοποίηση να αναδυθούν.

Αυτή η άσκηση απευθύνεται σε όλους με ή χωρίς εμπειρία στον διαλογισμό.
Την Παρασκευή το βράδυ θα ξεκινήσουμε με μια εισαγωγή στο διαλογισμό και θα ακολουθήσει μια συζήτηση για την άσκηση στο Ζεν. Το Σάββατο και την Κυριακή θα καθίσουμε σε διαλογισμό μαζί, θα ακούσουμε μια ομιλία και κατόπιν θα μοιραστούμε την εμπειρία μας.
Το μεσημέρι θα φάμε μαζί σε ησυχία και θα έχουμε την ευκαιρία για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον δάσκαλο.

Ο Bernd Bender ασκείται στο Ζεν από το 1987. Πήγε στην Καλιφόρνια το 1994 για να συνεχίσει τις σπουδές του στο San Francisco Zen Center. Από εκεί έλαβε το Lay Dharma Entrustment (τη δικαιοδοσία να διδάσκει) το 2010. Το 2012 μετακόμισε στο Βερολίνο και ίδρυσε το Akazienzendo, ένα μέρος για σύγχρονη έκφραση του Ζεν (www.akazienzendo.de/en). Από το 2014 διδάσκει επίσης στο Zen Center στην Αθήνα (http://www.zencenterathens.com/). Παράλληλα με τη διδασκαλία στο Zen Center στην Αθήνα, ο Bernd θα διεξάγει σεμινάρια πρακτικής άσκησης για όσους ενδιαφέρονται να ασκούνται μαζί του σε τακτική βάση.

Αν μπορείτε, υποστηρίξετε οικονομικά την πρακτική άσκηση στο Zεν στην Αθήνα. Εάν τα χρήματά σας είναι περιορισμένα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερα να έρθετε και να μοιραστείτε το ενδιαφέρον και την προσπάθειά σας.

Kόστος:

Παρασκευή βράδυ:
Εισαγωγή στο Ζεν διαλογισμό, Ελεύθερη είσοδος
Σάββατο & Κυριακή:
Zazen, Κόστος: 40€ και για τις 2 ημέρες ή 25€ για τη μια μέρα

Διεύθυνση: Επίκουρου 10 & Σαρρή, Ψυρρή

Ερωτήσεις & Εγγραφή: [email protected]

Karte2

NYSY STUDIOS | ABHAYA YOGA HOME | YOGA - PILATES - RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

Call Now Button