NYSY STUDIOS | YOGA & PILATES ACADEMY | RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE

NYSY STUDIOS | Μασάζ / Σωματοθεραπεία

Συμβουλευτική Φυσικοθεραπεία

Μετά από μία κινησιολογική ανάλυση του σώματός σας, ένας έμπειρος φυσιοθεραπευτής σας συμβουλεύει ως προς το κατάλληλο για σας πρόγραμμα άσκησης που προλαμβάνει και θεραπεύει τυχόν πόνους και προβλήματα. Θα συστήσει ασκήσεις στις οποίες μπορείτε να επικεντρωθείτε ώστε να προστατέψετε και να δυναμώσετε τις αρθρώσεις σας, τη σπονδυλική στήλη, το νευρικό και μυοσκελετικό σας σύστημα.
Στόχος είναι η αποκατάσταση της υγείας και ευεξίας στην καθημερινή σας ζωή.

Σουηδικό Μασάζ/Aρωματοθεραπεία

Συνδυασμός απαλών καταπραϋντικών κινήσεων και άμεσης πίεσης για την ανακούφιση του νευρικού συστήματος και των μυϊκών πόνων. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα με επάλειψη λαδιού ή κρέμας και την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιούμε αποστάγματα της φύσης για να επαναφέρουμε την τέλεια αρμονία σώματος και πνεύματος.

Ayurvedic Massage

Έχει κοινές ρίζες με τη γιόγκα στην αρχαία Ινδική φιλοσοφία και ιατρική. Λειτουργεί εν τω βάθει, χρησιμοποιεί βότανα, αιθέρια έλαια και ζεστό λάδι, βάση του σωματότυπού σας. Διεισδύοντας βαθιά ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, πόνους αρθρώσεων, οιδήματα, νευρολογικές παθήσεις όπως ημικρανίες και αϋπνία και ακόμη και ψυχικές παθήσεις. Γενικά είναι τονωτικό για το πνεύμα και χαλαρωτικό για τα νεύρα. Η αίσθηση μετά το μασάζ είναι ανακούφιση και ξεκούραση.

Συμβουλές Διατροφής

Με λεπτομερή αξιολόγηση των διατροφικών συνηθειών σας, λιπομέτρηση και προσδιορισμό του μεταβολικού σας ρυθμού, ένας ειδικός σύμβουλος διατροφής σας προτείνει το ιδανικό για σας πρόγραμμα διατροφής και άσκησης για να φτάσετε ένα βέλτιστο βάρος και άριστο επίπεδο ενέργειας και υγείας.

Μασάζ για Εγκύους

Φροντίδα για τις μέλλουσες μητέρες με ολιστικό και ασφαλή τρόπο. Το σώμα υποστηρίζεται από μαξιλάρια ενώ ρυθμικές κινήσεις βοηθούν την κυκλοφορία και αποδεσμεύουν την ένταση από τους ώμους, πλάτη και πόδια. Θα αισθανθείτε σαν να έχετε κερδίσει τον ύπνο μιας ολόκληρης νύχτας σε μία ώρα. (Μετά από το πρώτο τρίμηνο και με γραπτή άδεια γιατρού).

Reflexology

Ένας ευχάριστος και αποτελεσματικός τρόπος για την εξισορρόπηση της ενέργειας και την ίαση πολλών προβλημάτων. Ενεργοποιούμε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, χέρια ή αυτιά με δακτυλοπίεση. Αυτά τα σημεία συνδέονται με νευρικούς διόδους στον εγκέφαλο και επιδρούν θετικά συντονίζοντας την ροή της ενέργειας στα σημεία κλειδιά. Ανακουφίζει το κυκλοφοριακό, μυϊκό και νευρικό σύστημα, δημιουργώντας μια αίσθηση ισορροπίας και ευεξίας.

Spineworks  (Σπονδυλοθεραπεία)

Θεραπευτική και προληπτική μέθοδος με έμφαση στη σπονδυλική στήλη και τις κλειδώσεις. Με ήπια πίεση απελευθερώνεται η ένταση από τα νεύρα, τους μυς και τους συνδετικούς ιστούς. Η ανακούφιση είναι άμεση. Ιδανική για τους πόνους πλάτης και μέσης, τη σκολίωση, την ψύξη, τους πονοκεφάλους και κάθε είδους πόνο.

Sports Massage

Λειτουργεί όπως το Σουηδικό μασάζ, αλλά με πιο δυναμική πίεση για να φτάσει τους εν τω βάθει μυς, με σκοπό να ανακουφίσει πόνους και ένταση. Ιδανική αποσυμφόρηση για κουρασμένους μυς και αρθρώσεις, θα σας βοηθήσει να νοιώσετε καινούργιοι.

Ταϊλανδέζικο Μασάζ

Μία αρχαία τεχνική μασάζ όπου ο θεραπευτής χρησιμοποιεί χέρια, αγκώνες, πόδια και γόνατα και αξιοποιεί παθητικές στάσεις γιόγκα και τεχνικές αναπνοής. Με πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών και κινητοποίηση των αρθρώσεων, η αρχαία αυτή τεχνική ανακουφίζει από σφίξιμο και πόνους και ανοίγει τυχόν μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσφορία και ασθένειες. Στο τέλος θα αισθανθείτε υγιείς και ανάλαφροι.

Οδηγίες για το ραντεβού σας

  • Περάστε ή αν είστε μέλος τηλεφωνήστε για να κλείσετε ραντεβού.
  • Για οποιοδήποτε ραντεβού παρακαλούμε απευθυνθείτε αποκλειστικά στη γραμματεία.
  • Τηλεφωνήστε για τυχόν αλλαγές και ακυρώσεις 24 ώρες πριν για να αποφύγετε τη χρέωση.
  • Φροντίστε να έρχεστε 10 λεπτά πριν το ραντεβού σας.
  • Πληροφορήστε μας για θέματα υγείας και τις ανάγκες σας από τη συγκεκριμένη θεραπεία.
  • Επικοινωνήστε με το θεραπευτή ή μασέρ ως προς το βαθμό της πίεσης που σας είναι ευχάριστος.
  • Παρακαλούμε διαβάστε το Savoir Vivre of NYSY Studios για περισσότερες πληροφορίες.
  • Αναπνεύστε, χαλαρώστε και απολαύστε!