NΥΣY είναι τα αρχικά από το "Nους Υγιής εν Σώματι Υγιεί"

Προσφέρουμε έναν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ στον κόσμο

μέσα από τους 3 ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ NYSY:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

YOGA, PILATES & ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ 

& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ

ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

& ΕΥΕΞΙΑΣ


Όπως λέμε στην

"Όταν είσαι έτοιμος για μία θετική αλλαγή, η ζωή σου ολόκληρη παίρνει θετική κατεύθυνση!"


Vivi Letsou, creator of Abhaya Yoga & INFINITE VINYASA, is the new featured teacher of Zenward by Mindvalley.
Η Βιβή Λέτσου, δημιουργός της Abhaya Yoga
& INFINITE VINYASA,

είναι η νέα δασκάλα του
Zenward από την Mindvalley.


Νέες βιντεοσκοπημένες τάξεις με τη Βιβή πρόκειται να αναρτηθούν σύντομα ... Μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση
στη νέα της συλλογή εδώ:

http://learn.zenward.com/courses/infinite-vinyasa

Δες τις αλλαγές στον εαυτό σου
κι ύστερα παρατήρησε την αντανάκλασή τους στην κοινωνία...

Πού έχουν εκπαιδευτεί οι καλύτεροι δάσκαλοι Yoga & Pilates στην Ελλάδα;

Γνωρίστε την ομάδα μας

 • Απόστολος Σαμαράς
  Απόστολος Σαμαράς
  BASI Pilates Teacher
 • Σοφία Μαυρίδου
  Σοφία Μαυρίδου
  Studio Manager | Yoga Certified Teacher 500hrs
 • Νίκος Ντούπης
  Νίκος Ντούπης
  Εναλλακτικές Θεραπείες
 • Κάτια Φωτεινοπούλου
  Κάτια Φωτεινοπούλου
  ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ, ΡΕΙΚΙ, ΑΝΘΟΙΑΜΜΑΤΑ BACH
 • Μαρίνα Παππά
  Μαρίνα Παππά
  Hatha Yoga Teacher | Certified Abhaya Yoga Teacher, 300 Hour 
 • Βασίλης Δημητρόπουλος
  Βασίλης Δημητρόπουλος
  Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours
 • Σίσσυ Κουλουριά
  Σίσσυ Κουλουριά
  Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours
 • Μαριαλένα Χρυσικού
  Μαριαλένα Χρυσικού
  Δασκάλα Πιλάτες Αρχαρίων
 • Δήμητρα Γκοντίνα
  Δήμητρα Γκοντίνα
  Δασκάλα Πιλάτες
 • Benji Adayemo
  Benji Adayemo
  Hatha Yoga & Bhakti Flow Yoga Teacher Certified Teacher: 200 Hour NYSY & Yoga Alliance
 • Έμελυ Μεταλλινού
  Έμελυ Μεταλλινού
  Hatha Yoga Teacher
 • Βιβή Λέτσου
  Βιβή Λέτσου
  Certified Teacher: Yoga Alliance 500 hours, BASIPilates™, Creator of Abhaya Yoga
 • Νικολίνα Σαμαρά
  Νικολίνα Σαμαρά
  Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours
 • Κωνσταντίνος Κωνσταντινιάκος
  Κωνσταντίνος Κωνσταντινιάκος
  Abhaya Yoga Certified Teacher, 300 Hours
 • Έφη Μαυρογιάννη
  Έφη Μαυρογιάννη
  Faculty BASI Pilates Teacher
 • Γιάννης Ντάτης
  Γιάννης Ντάτης
  Προσωπικό φυσικοθεραπείας
 • Αλεξάνδρα Σκούρτη
  Αλεξάνδρα Σκούρτη
  Studio Manager
 • Έφη Σπηλιοπούλου
  Έφη Σπηλιοπούλου
  Υπεύθυνη Οικ. Διαχείρισης & Γραφείου | Δασκάλα Γιόγκα 300 ωρών
 • Teresa Blunt
  Teresa Blunt
  Pilates Teacher
 • Θοδωρής Ταρκαζίκης
  Θοδωρής Ταρκαζίκης
  Δάσκαλος Pilates

Reviews on Facebook

NYSY Studios
5.0
powered by Facebook
Alexandra Rossopoulou Anima
Alexandra Rossopoulou Anima
2018-06-15T20:19:55+0000
Great team!
Soulvider Ok
Soulvider Ok
2017-12-13T14:30:43+0000
🙏🏻
Apostolia Papadamaki
Apostolia Papadamaki
2017-10-22T07:40:19+0000
I just love the abundance of energy, devotion, generosity, playfulness, seriousness of all the NYSY team! One of the best places in Athens to teach, give and receive knowledge and life force!
Teresa Gavala
Teresa Gavala
2017-05-30T17:03:11+0000
My favorite place for Pilates classes. I do twice a week with Georgia. This is the place where most of the teachers in Athens get training. High quality, friendly people, wonderful ambience in a neoclassical building in the center of the city. Definitely must visit!!
Sofia Mavridou
Sofia Mavridou
2017-05-18T20:29:01+0000
Great academy with positive energy and amazing teachers!!! Thank you NYSY.

Gallery | Yoga, Pilates

Reasons to love Athens
and stick close to NYSY Studios...
We support you to your very best!
Απόστολος Σαμαράς
BASI Pilates Teacher

Apostolos Samaras

Ο Απόστολος γεννήθηκε το 1992 στην Λάρισα όπου άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Με αφοσίωση, υπομονή και πολύ σκληρή δουλειά κατάφερε να αναδειχθεί στο χώρο της κολύμβησης, όπου και έχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιες διοργανώσεις.

Η αγάπη του για την κινηση, το σώμα και την αναπνοή τον οδήγησε να ασχοληθεί με την μέθοδο του πιλάτες. Το 2013, και μετά από δυο χρόνια πρακτικής, ξεκίνησε την εκπαίδευση της Ακαδημίας BASI PILATES MAT σε συνεργασία με το ΝΥSΥ STUDIOS. Αδιαμφισβήτητα το πιλάτες έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, καθώς έπαιξε κύριο ρόλο στην αποθεραπεία του και στην εντατική εκγύμνασή του. Το 2016 θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις του και να εμβαθύνει στην πρακτική του, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα  COMPREHENSIVE BASI PILATES. Σήμερα, είναι ένας πιστοποιημένος δάσκαλος και διαπρέπει στο ΝΥSΥ STUDIOS.

Σοφία Μαυρίδου
Studio Manager | Yoga Certified Teacher 500hrs

Sophia Mavridou

Sofia directs NYSY Studios, having become a fundamental member of the NYSY team, with tasks ranging from the day-to-day management of Studio to the organization of our annual seminars and big events.

Sofia was born and raised in Athens. She has a BSc in ‘’Shipping Finance’’ from the University of Piraeus in Greece and an MSc in ‘’International Studies’’ from the University of Aston in the UK. She has worked as a financial advisor in shipping for almost 18 years.

During 2004 she started practicing Hatha yoga and after 10 years of practice, she decided to go deeper into her practice and became a 500 hrs Yoga Alliance Certified teacher. During 2016, she decided to quit her job in shipping and set out on a truth seeking journey both internally and externally. After travelling for several months, she met Vivi and NYSY Studios team and with all her love and passion for yoga, she joined us! Today, she continues to build up her knowledge around yoga philosophy and practice with Abhaya Yoga principles as a torch! She believes that when you are true to yourself and to others, the universe opens up its doors and offers you it’s amazing gifts!

Νίκος Ντούπης
Εναλλακτικές Θεραπείες

Nikos Doupis

Η ενασχόληση του Νiκου με τις εναλλακτικές θεραπείες ξεκίνησε το 1999 όταν ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα Raja Yoga.

Στην συνέχεια η μύηση του στην εσωτερικότητα, την συνειδητότητα της Hatha Kriya Yoga αλλά και των δυνάμεων αυτοϊασης της ανθρώπινης φύσης τον οδήγησε στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Ασκεί τις παρακάτω θεραπευτικές τέχνες:

Κάτια Φωτεινοπούλου
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ, ΡΕΙΚΙ, ΑΝΘΟΙΑΜΜΑΤΑ BACH

Katia Fotinopoulou

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

Μετά από πολυετή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης, αποφάσισε να ακολουθήσει την εσωτερική της φωνή και να ασχοληθεί με τις εναλλακτικές θεραπείες και την αυτογνωσία.

Οι σπουδές της περιλαμβάνουν,  Αρωματοθεραπεία με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρωματοθεραπεία/Φυτοθεραπεία, Αγιουρβεδική μάλαξη Mardana και Abhyanga, Ανθοϊάμματα Bach, Κρυσταλλοθεραπεία, εξειδικευμένα σεμινάρια μάλαξης όπως και σεμινάρια για την ανάλυση των τσάκρα.  Επί σειρά ετών, συμμετείχε σε ομάδες αυτογνωσίας και διαλογισμού Blossoming Goddess Circle, Human Stasis και Ιόχρου Φλόγας. Κατέχει το βαθμό Ρέικι Μάστερ. Καθώς η γνώση είναι ατελείωτη, μέλημα της είναι να  εμπλουτίζει τις γνώσεις της και να είναι πάντα άρτια με ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις θεραπείες.

Είναι θεραπεύτρια Ολιστικής μάλαξης, Αρωματοθεραπεύτρια, Ρέικι Μάστερ, σύμβουλος Ανθοϊαμμάτων του Bach, και συντονίζει μια ομάδα διαλογισμού. Είναι Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Α.

Οι θεραπείες της αποτελούνται από μία ολιστική προσέγγιση προς το άτομο, ανάλογα με την ανάγκη του. Μία συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει αγιουρβεδικό μασάζ, ρέικι, αρωματοθεραπεία, μία τεχνική διαλογισμού ή χαλάρωσης, συμβουλευτική για ανθοϊάμματα ή μια επαφή  με κρυστάλλους.

Το πιστεύω της είναι ότι η θεραπεία του ατόμου βασίζεται πρωταρχικά στη θέληση του ιδίου για αλλαγή και αυτοθεραπεία. Ο θεραπευτής είναι ένα βοηθητικός αγωγός, που οφείλει να εκτελεί το έργο του με σεβασμό, ειλικρίνεια και αγάπη, μία γέφυρα που οδηγεί τον ενδιαφερόμενο προς το θεραπευτικό του μονοπάτι, την αυτογνωσία του, την συνειδητότητα και την ανακάλυψη του Εαυτού.

Μαρίνα Παππά
Hatha Yoga Teacher | Certified Abhaya Yoga Teacher, 300 Hour 

Marina Pappa

Ασχολήθηκε απο την ηλικία των 5 ετών με την ενόργανη γυμναστική με σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σπούδασε γραφικές τέχνες και εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης για 2 δεκαετίες, ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της σε πανεπιστημιακό επίπεδο στον ελληνικό πολιτισμό, με σκοπό την μελέτη της ιστορίας, της πνευματικής ζωής και των τεχνών που εκδηλώθηκαν στον ελληνικό χώρο.

Το ενδιαφέρον της για την μάθηση και την προσωπική της εξέλιξη, την οδήγησε στην παρακολούθηση 5ετή κύκλου σεμιναρίων αυτογνωσίας, στην Αρμονική Ζωή, όπου την έφερε κοντά στην φιλοσοφία της γιόγκα.

Η πρώτη της επαφή με τη γιόγκα ήταν το 2000 και ολοκλήρωσε το πρώτο δίπλωμα των 200h στη Hatha Yoga, το 2017. Έκτοτε παρακολούθησε σεμινάρια με εξαιρετικούς και εμπνευσμένους δασκάλους και φροντίζει να βρίσκεται πάντα σε διαδικασία συνεχούς εξέλιξης και μάθησης.

Το 2017 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα 100h Teaching Skills με την δασκάλα της Βιβή Λέτσου, η οποία την ενέπνευσε και της δίδαξε την ειλικρίνη και άφοβη στάση ζωής μέσα από το μονοπάτι της Abhaya Yoga.

Πιστεύει, ότι μέσα από τη γιόγκα μπορεί κανείς να βρεί ισορροπία στη ζωή του σε όλα τα επίπεδα, σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό. Eίναι μητέρα 2 παιδιών.

Βασίλης Δημητρόπουλος
Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours

Vasilis_web

Η πρώτη του επαφή με τη yoga ήταν το 2006 σε ένα γυμναστήριο, αλλά δεν του άρεσε στην αρχή. Κάποιοι τραυματισμοί όμως, τον οδήγησαν σε ένα κανονικό studio yoga για να βρει θεραπεία, και από τότε έγινε ένθερμος οπαδός της. Έχει ασκηθεί με διαφορετικούς δασκάλους, αλλά από το 2014 βρίσκεται στο ΝΥΣΥ με τη Βιβή Λέτσου. Το 2017 ολοκλήρωσε 500 ώρες διδασκαλίας, και συνεχίζει την εκπαίδευση του. Η yoga είναι κάτι με το οποίο ασκείσαι δυναμικά, θεραπεύεις τον εαυτό σου, και περνάς ωραία, την ίδια στιγμή. Η vinyasa είναι το αγαπημένο του στυλ, και στην πρακτική του και στην καθημερινότητα, όπου προσπαθεί να συνδυάσει την αρχιτεκτονική, τα ταξίδια και τη διδασκαλία.

Σίσσυ Κουλουριά
Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours

Sissy_Koulouria

Η Σίσσυ, είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ήρθε σε πρώτη επαφή με την Yoga το 2002 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Η ενασχόληση με την διδασκαλία ήρθε φυσικά και το 2015 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση 200 ωρών της Abhaya Yoga με την δασκάλα της Βιβή Λέτσου, ενώ φέτος ολοκλήρωσε και τον κύκλο των 500 ωρών εκπαίδευσης. Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές Thai Yoga Massage, Tibetan Bowls, Aerial Yoga, Kids Yoga & Yoga Nidra και με απέραντη αγάπη και αφοσίωση γι’ αυτό που κάνει φροντίζει να βρίσκεται σε διαδικασία συνεχής μάθησης.

Μαριαλένα Χρυσικού
Δασκάλα Πιλάτες Αρχαρίων

Μαριαλένα Χρυσικού

Η Μαριαλένα γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π.

Απο μικρή ηλικία, αγαπούσε κάθετι που είχε σχέση με τη λειτουργία και την κίνηση του σώματος. Υπήρξε αθλήτρια και χορεύτρια και πειραματιζόταν πάντα με κάθε είδους γυμναστική.  Στόχος της ήταν, να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό και να μπορέσει να μεταδώσει την αγάπη της και τον ενθουσιασμό της στους μαθητές της, για μια ζωή με όμορφη και συνειδητή κίνηση.

Η μέθοδος pilates, την κέρδισε, αφού μπόρεσε να νιώσει τι σημαίνει πραγματικός έλεγχος του σώματος και του νου, με ακρίβεια στην κίνηση, συνειδητή αναπνοή και αυτοσυγκέντρωση. Η καθημερινή πρακτική και εκπαίδευση, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα COMPREHENSIVE BASI PILATES και διδάσκει 3 χρόνια στο NYSY studio καθώς και σε άλλους χώρους.

Δήμητρα Γκοντίνα
Δασκάλα Πιλάτες

pila5

Απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής pilates mat & equipment, NYSY, με πιστοποίηση από τη BASI* – σχολή εκπαίδευσης πιλάτες που βρίσκεται μέσα στις 5 καλύτερες του κόσμου, κάτοχος certificate για aerial & aqua pilates και stretching και με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον χώρο του pilates, η Δήμητρα Γκοντίνα θεωρεί τον αθλητισμό στάση ζωής και πιστεύει στη συνεχή προσπάθεια για την επίτευξη ενός ολιστικού τρόπου ζωής. Η Δήμητρα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το pilates,  παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια αποκατάστασης από τους μεγαλύτερους διοργανωτές, δουλεύει στενά με φυσιοθεραπευτές και συνεργάζεται με ενα από τα καλύτερα studio pilates το NYSY Studios . Η εμπειρία που έχει αποκομίσει αλλά και η συνεχής προσωπική εξέλιξη, δεν την κάνει μόνο αγαπητή στον χώρο αλλά και το κατάλληλο άτομο όσον αφορά στο θεραπευτικό πιλάτες.

Ούσα πιστοποιημένη δασκάλα από τη BASI Pilates, την οποία ίδρυσε ο Rael Isacowitz που θεωρείται και ο συνεχιστής του Joseph Pilates, καθώς δεν είναι μόνο καινοτόμος, αλλά έχει δώσει στη μέθοδο και δυναμισμό, η Δήμητρα δεν έχει μόνο υψηλό επίπεδο γνώσης του ρεπερτορίου, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι το κάθε άτομο είναι μοναδικό κι έχει τις δικές του ανάγκες. «Ως εκπαιδευτής BASI, δεν αρκεί μόνο να διδάσκεις το υλικό και να το εφαρμόζεις με συνέπεια σε κάποιον, αλλά να φέρνεις και όλο σου το είναι στη συνεδρία ως προσωπικότητα και ως εκπαιδευτής» έχει πει η Kristi Cooper, μέλος του διδακτικού προσωπικού της BASI Pilates. «Επίγνωση, ισορροπία, αναπνοή, αυτοσυγκέντρωση, κέντρο, έλεγχος, αποτελεσματικότητα, ροή, ακρίβεια και αρμονία» αποτελούν τις δέκα αρχές της μεθόδου Pilates, καθώς επίσης και του συστήματος της BASI.

Benji Adayemo
Hatha Yoga & Bhakti Flow Yoga Teacher Certified Teacher: 200 Hour NYSY & Yoga Alliance

Benji Adayemo

Hatha Yoga & Bhakti Flow Yoga Teacher
Certified Teacher: 200 Hour NYSY & Yoga Alliance

Benji is originally from England and has made Greece his new home for the last few years. Since his early childhood, Benji has always had a passion for dancing and performing. He trained at the Laine Theatre Arts College and later started performing at the West End Theatre in plays such as: Heathcliff (Labbatts Apollo and National tour), company and U/S and played the lead role of Tyrone in Fame at the Cambridge Theatre, and Rocky in Starlight Express (Apollo Victoria).
He has toured with numerous pop tours including Cliff Richards’From a Distance, Kavanna and Eternal. His TV work includes Top of the Pops, World Music Awards, Paul McKenna Show and Wogan. He has appeared in numerous pop videos as well as many fashion and trade shows and recordings.

To continue his love for the arts, Benji travelled to Greece to perform as a dancer and an actor. He has preformed in many famous theatrical plays in Greece and was the popular <=»» b=»»> in the admired Greek TV talent show.

Benji has been a dedicated yoga student and teacher. His classes are based on Bhakti Flow; a popular style of yoga thought by his beloved teacher, Rusty Wells. In 2008, he completed his teacher training with Vivi Letsou and Rusty Wells. He also completed a Pilates teacher training intensive with Ellie Heman.
Benji is full of love and compassion. His classes are very popular and combine chanting and a rigorous flow.
If you want to practice yoga with Benji on Saturdays, you‘d better get to the studios early. His classes tend to fill up fast.
He is currently teaching at Nysy Studios and Holmes place.

Έμελυ Μεταλλινού
Hatha Yoga Teacher

emely

Hatha Yoga Teacher
Certified Teacher: 200 Hour NYSY & Yoga Alliance
Η Έμελυ ήρθε σε πρώτη επαφή με την γιόγκα το 2001 αναζητώντας μια μορφή άσκησης που σε σέβεται το σώμα αλλά και πηγαίνει πέρα από αυτό. Από το πρώτο μάθημα κατάλαβε ότι ήταν μια σχέση που θα διαρκούσε. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ αποφάσισε να εμβαθύνει και η διδασκαλία ήρθε από μόνη της και φυσικά το 2008-2009 ολοκλήρωσε τις 200 ώρες Yoga Teacher Training με την Βιβή Λέτσου και τη Sue Elkind. Η διδασκαλία της έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από το σύστημα της Anusara αλλά συνδυάζει στοιχεία από την εμπειρία της σε διαφορετικά είδη χάθα γιόγκα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με εξαιρετικούς και εμπνευσμένους δασκάλους, όπως οι Desire Rumbaugh, Tod Tessen, Rusty Wells, Mansoor, Petros Haffenrichter, Doug Swenson.Μέσα από τη γιόγκα ανακάλυψε ένα νέο, πιο υγιή τρόπο που σχετίζεται με το σώμα, τον εαυτό, τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω της. Αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’αυτό το δώρο και χαίρεται να το μοιράζεται.

Βιβή Λέτσου
Certified Teacher: Yoga Alliance 500 hours, BASIPilates™, Creator of Abhaya Yoga

vivi_yoga

 

For Vivi teaching is a way of sharing the richness of life’s journey. Anusara Yoga lays the foundation for a healthy body firmly grounded on this earth, and inspires the heart to align with its highest essence. A journey that both respects and frees us from our physical limitations, engages the mind’s deepest thinking, and brings us to the joy of the heart, is a journey worth delving into. This is the experience that Vivi loves to share with her students and friends. In the words of her Anusara teacher, John Friend, «we practice so we can bring more beauty to this world.»

Vivi has lived her life in just this way. Curious and excited as a child she discovered philosophy, Indian thought and Buddhism through books borrowed from a small library in her native Greece. At 17 she moved to California, where she completed her studies in aeronautical engineering, theater, dance and film, and then went on to become a film director/producer for two decades.
For over 20 years she has practiced and taught many styles of yoga from hatha to ashtanga. And she has been deeply touched by the teachings of her Zen teacher, Tenshin Reb Anderson, who is considered «one of the rare living zen masters today.» Reb’s words point to the way we are all inter-connected, and remind us that «enlightenment is the way we help each other.»

After 22 years in San Francisco, Vivi and her husband Eraj left their respective careers in film-making and high-tech marketing to come to Greece and establish NYSY Studios, a lively center in the heart of Athens where people meet to practice Yoga, Zen meditation, and Pilates.
Their goal is to be a great support for people to find their true, joyful and compassionate self. Especially now, in times of challenge, Vivi and Eraj are inspired by their beloved yoga teacher and friend, Rusty Well’s, whose life-style and philosophy encompasse the essence: «Let Love In, Let Love Out!»

Yoga Path
Discovering yoga in the 80s, Vivi feels immense gratitude for her first teacher Kali Ray who illuminated the path of Tri-Yoga, a beautiful flowing vinyasa style of yoga. Asthanga was the next discovery with senior teacher, Tim Miller being a true inspiration in dynamic practice. Having the good fortune to study with many inspirational yoga teachers, she is blessed to have heard the simply powerful words of her beloved teacher and friend, Rusty Wells: «Be Kind, Be Love!» And to be motivated by such vibrant teachers as Anusara’s Desiree Rumbaugh, who stands firmly for what she believes: «Love is Stronger than fear.» Vivi found her true teaching voice in Anusara yoga. Anusara has offered her a powerful, all-encompassing method to teach yoga, and an effective way to touch people in a positive, uplifting, and healing way. She offers teacher John Friend her eternal gratitude for sharing this wonderful way with the world, and for being a constant source of guidance and support.

Zen Meditation
For over 20 years, Vivi followed her zen teacher Tenshin Reb Anderson in meditation retreats and marveled and the profundity of his teachings. If she was a better zen student she would have been enlightened by now, but not wanting to miss the opportunity of studying with this rare master, she keeps staring at the blank wall…
Reb, meanwhile, keeps giving away the secret to Enlightenment:
«it is the way we help each other; the intricate way through which we are all inter-connected.»

Pilates Path
Vivi’s training in Pilates includes studies with the Physical Mind Institute, Ellie Herman Pilates, and BASI Pilates™, a system she has grown to love and teach with great enthusiasm.
She teaches classes and privates daily, and her highest joy is to see students empowered, healthy, and uplifted. Also, to see the team of teachers & administration at NYSY & BASI growing harmoniously to support each other and the community.
Vivi believes that the key to good pilates is good training. Thus she has worked hard to bring the BASI Pilates™ Teacher Training programs at NYSY. In an effort to support pilates teachers to continue learning, Vivi spearheads the annual Athens Pilates Symposium, a fun, experiential, and highly educational international Pilates conference, one of the most successful in Europe. And she oversees the new workshop for pilates teachers, «Skills in Excellency.»

 

 

 

Νικολίνα Σαμαρά
Abhaya Yoga Certified Teacher, 500 Hours

NIkolina Samara

Η Νικολίνα Σαμαρά είναι απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου του τμήματος Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας, με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Τα τελευταία 9 χρόνια εκπαιδεύεται εντατικά στη yoga όπου βρίσκει ένα βαθύ ενδιαφέρον και για την πρακτική και για την διδασκαλία της yoga.

Για τον λόγο αυτό ακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των 200 ωρών του NYSY STUDIOS με την κορυφαία δασκάλα Βιβή Λέτσου, με έμφαση στη HATHA YOGA (κλασσική γιόγκα) και BHAKTI YOGA ( γιόγκα με δυναμική ροή) με τον RUSTY WELLS. Έπειτα ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της με τις 300 ώρες πάνω στη Hatha και Anusara yoga και πλέον με το δίπλωμα των 500 ωρών εξειδικεύεται και είναι από τους πρώτους πιστοποιημένους δασκάλους Abhaya yoga, ένα υπέροχο, πολύ αληθινό, δυνατό και θεραπευτικό σύστημα εμπνευστής του οποίου είναι η Βιβή Λέτσου.

Επίσης έχει παρακολουθήσει το διδακτικό πρόγραμμα Dig Prenatal yoga(yoga εγκυμοσύνης) με την Sue Elkind, το διδακτικό πρόγραμμα Rainbow kids yoga με τη Cayetana Rodenas, το διδακτικο πρόγραμμα Go grounded kids yoga με τη Cheryl Crowford, το διδακτικό πρόγραμμα Aerial Flow yoga με την Έλενα Μουρατίδου, καθώς και σεμινάρια πολλών γνωστών και αγαπημένων δασκάλων, όπως ο Petros Haffenrichter κ.α. Αγαπά να διδάσκει γιόγκα γιατί της αρέσει να δίνει δύναμη, αγάπη, αυτοπεποίθηση, ανεμελιά και χαρά στους μαθητές της μέσα από τη διδασκαλία. Διδάσκει γιόγκα σε ειδικές ομάδες ατόμων ( όπως αθλητές, έγκυες, άτομα με τραυματισμούς, ασθένειες κ.α) και εξειδικεύεται στη παιδική γιόγκα για παιδιά με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες.

 

Κωνσταντίνος Κωνσταντινιάκος
Abhaya Yoga Certified Teacher, 300 Hours

Konstantinos Konstantiniakos

Η αναζήτηση του Κωνσταντίνου ξεκινάει από τα εφηβικά του χρόνια μέσα από τον αθλητισμό και κυρίως τον πρωταθλητισμό, αφού υπήρξε πανελληνιονίκης στον στίβο, και ειδικά στις μεγάλες αποστάσεις. Κατά την χρονική περίοδο που έκανε πρωταθλητισμό έζησε ορισμένες ξεχωριστές προσωπικές εμπειρίες οι οποίες με την πάροδο των χρόνων και μέσα από την γνωριμία του με το μονοπάτι της Yoga βρήκαν τον πραγματικό λόγo ύπαρξης στην προσωπική του ζωή.

Κομβικό σημείο στην μαθητεία του στην Yoga έπαιξε η γνωριμία του με την δασκάλα του Βιβή Λέτσου. Η εμπνευσμένη πρακτική μαζί της του έδωσε την δύναμη, την ενέργεια και τον παλμό να παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του NYSY Studios: των 200 ωρών, το 2010 και των 100 ωρών, το 2012.

Παράλληλα στο διάστημα αυτό παρακολούθησε σεμινάρια με διάφορους ξεχωριστούς δασκάλους από το εξωτερικό όπως ο Rusty Wells (Bhakti Flow), John Friend (Anusara), Desiree Rumbaugh, και άλλοι, οι οποίοι των βοηθήσανε μέσα από την διδασκαλία τους να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του στην Γιόγκα .

 

Έφη Μαυρογιάννη
Faculty BASI Pilates Teacher

Mavrogianni
Efi discovered that Pilates strengthens the whole body and improves posture, while not compromising the safety of the spine. She had no choice but to give it a try! Efi fell in love with Pilates from the first session. Three years later, after having seen astonishing improvement in her body’s ability to move freely once again, she enrolled in Nysy Studios (Athens) to attend the BASI CTTC. She now wanted to learn everything about the method that had helped so much. With Efi’s background in dance and tennis, she was also inspired to study anatomy, for which BASI requires as a prerequisite. As soon as Efi completed the course, she began working at Nysy Studios where she continued her Pilates education.
Efi has never missed a chance to deepen her knowledge by repeating the BASI CTTC as a student, by attending workshops, and by taking sessions with her mentors. Efi is very interested in physical therapy, exercise physiology and the therapeutic side of Pilates. She has never stopped being an athlete and approaches Pilates with the same passion to excel. She loves challenging herself by exploring the more advanced repertoire through the Mentor Program, both in Athens and Costa Mesa. Efi loves learning, practicing, and teaching Pilates. She is equally available to every client from beginners to teacher trainees. She always gives her 100%. For Efi, every body has a different story, and every client gives her the opportunity to be a better teacher.
Efi was invited to join the BASI Faculty in 2013, which was a great honor for her. She practices Pilates daily, which keeps her strong and balanced in her mind, body and spirit. In her free time, Efi loves to stay active by walking and hiking. She unwinds by reading books and listening to music.

Γιάννης Ντάτης
Προσωπικό φυσικοθεραπείας

Datis

Ο Γιάννης Ντάτης είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής, και πτυχιούχος φυσικοθεραπείας.
Κρατά τον τίτλο σπουδών MDT (Mechanical Diagnosis and Therapy), και τα πτυχία McKenzie Therapy, και Manual Therapy. Εργάζεται σαν φυσιοθεραπευτής εδώ και 12 χρόνια και διδάσκει σεμινάρια ανατομίας και αποκατάστασης σε εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων.
Η ειδικότητά του είναι η αποκατάσταση από τραυματισμούς και κινησιολογικά προβλήματα.

 

Αλεξάνδρα Σκούρτη
Studio Manager

Η Αλεξάνδρα διευθύνει το NYSY Studios, έχοντας γίνει ζωτικό μέλος της ομάδας του NYSY, με καθήκοντα που εκτείνονται από την καθημερινή διαχείριση του Studio έως την διοργάνωση των ετήσιων πλέον εκδηλώσεων μας YogaFEST & Pilates Symposium.

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε την πρώτη της ατομική επιχείρηση στο Βόλο, με αντικείμενο την παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

Το έντονο προσωπικό της ενδιαφέρον για τις «Εναλλακτικές μεθόδους Θεραπείας και ’σκησης», την οδήγησαν τα τελευταία χρόνια να διοργανώνει σχετικά σεμινάρια, επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις στο Σουηδικό Μασάζ, Ψυχοενεργειακό Θεραπευτικό Bodywork, Κρανιο Ιερή Θεραπεία και Ρέικι καθώς επίσης παρακολουθεί σεμινάρια Γιόγκα και Pilates για προσωπική της ανάπτυξη.

 

 

Έφη Σπηλιοπούλου
Υπεύθυνη Οικ. Διαχείρισης & Γραφείου | Δασκάλα Γιόγκα 300 ωρών

18280813_10210804216395915_974185585_n

Η Έφη είναι υπεύθυνη της οικονομικής διαχείρισης της σχολής ΝΥΣΥ και ΝYSY Academy.

Είναι υπεύθυνη για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του γραφείου της σχολής και της Ακαδημίας καθώς  και της διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων Γιόγκα και Πιλάτες στο  NYSY.

Μαζί με την Αλεξάνδρα Σκούρτη είναι υπέυθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Δασκάλους Γιόγκα και  Πιλάτες (ABHAYA Yoga & BASI Pilates) της Ακαδημίας του ΝYSY

Επίσης διδάσκει τάξεις Abhaya Yoga.

Η Έφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο «St.George Commercial College» στο τμήμα Γραμματέων Διοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε ως γραμματέας διοίκησης για πολλά χρόνια.

Ταξιδεύοντας στην Ινδία το 2000, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την γιόγκα και τον διαλογισμό και αποφάσισε ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θα ήθελε να ακολουθήσει στη ζωή της. Διδάχθηκε διάφορες μεθόδους διαλογισμού, χαλάρωσης και reiki στο κέντρο του Osho στην Ινδία, ολοκλήρωσε την Σχολή Δασκάλων Hatha & Raja Yoga στο μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Αρμονική Ζωή» (2002) και το 150hr Yoga Teacher Training του “IAFA College” (2005), ενώ παράλληλα συνέχισε να παρακολουθεί μαθήματα διαλογισμού και φιλοσοφίας στον Όμιλο Μελετών. Το 2004 γνώρισε την Βιβή Λέτσου η οποία και εξακολουθεί να είναι δασκάλα της μέχρι και σήμερα. Επίσης έχει μελετήσει διαφορετικά συστήματα γιόγκα με πολλούς δασκάλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

Teresa Blunt
Pilates Teacher

 

te-e-a2

Η Τερέζα Μπλαντ είναι από την Αγγλία και ζει στην Ελλάδα από το 1988. Εμαθε το «Body Control», μέθοδος βασισμένη στην τεχνική Pilates, στην Αθήνα στο Illium Centre της Jenny Colebourne.
Εντυπωσιασμένη με τη βελτίωση που είδε στο ίδιο της το σώμα, ανέλαβε επαγγελματική εκπαίδευση το 1995-96 και έκτοτε διδάσκει Pilates. Μέσα στα πολλά χρόνια που δουλεύει σαν εκπαιδεύτρια Pilates, έχει αναπτύξει διάφορες τεχνικές για να βοηθήσει πελάτες όλων των ηλικιών να ωφεληθούν σε βάθος από την μέθοδο Pilates, για παράδειγμα να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τους εσωτερικούς μυς της κοιλιάς και να βρίσκουν και να διατηρούν μια σωστή στάση, όχι μόνο για τις ασκήσεις αλλά κυρίως για την καθημερινή ζωή.
Τα αποτελέσματα μερικές φορές είναι δραματικά, πράγμα που είναι συναρπαστικό να το δει κανείς
Η Τερέζα εστιάζεται ειδικά στην αναπνοή, για χαλάρωση έντασης, αυξημένη αντίληψη του σώματος και διευκόλυνση κινήσεων. Η συνεργασία της με το NYSY Studios την έφερε σε επαφή με το σύστημα BASI, το οποίο αναζωογόνησε την αντίληψή της
για τη μέθοδο Pilates. Πιστεύοντας επίσης ότι μια καλή δασκάλα ποτέ δεν παύει να μαθαίνει, χάρηκε να παρακολουθεί σεμινάρια εξαιρετικών δασκάλων όπως του Richard Orbach, της Elizabeth Larkam και του Amit Younger
Στο NYSY Studios διδάσκει επίσης επαγγελματικά σεμινάρια με θέματα όπως «Η αναπνοή, η σπονδυλική στήλη και οι εσωτερικοί κοιλιακοί μυς», «το Reformer», «το Wunda Chair». Επιπλέον η Τερέζα εφαρμόζει την θεραπευτική μέθοδος Spineworks από το 2001, με ευαισθησία και διαίσθηση βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να συνέρθουν από παθήσεις που έχουν σχέση με ένταση και πόνο. Ασχολείται επίσης με Ρείκι και Time Therapy.

Θοδωρής Ταρκαζίκης
Δάσκαλος Pilates

thodoris Tarkazikis

Ο Θοδωρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Φυσικής Αγωγής το 1994. Το 2003 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της STOTT PILATES στην Οξφόρδη. Επίσης έκανε τις παρακολουθήσεις του στο studio του Alan Herman στο Λονδίνο.
Από το 2004 διδάσκει στην Αθήνα, στο NYSY Studios, όπου και παρακολουθεί τα σεμινάρια της BASI PILATES. Πιστεύει ότι το Pilates είναι η πιο σωστή μέθοδος να γνωρίσεις την αναπνοή και να διατηρείς το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, καταπολεμώντας την αρνητική διάθεση της σημερινής εποχής.

NYSY STUDIOS | YOGA PILATES ACADEMY | RETREAT CENTER | ATHENS, GREECE